18 yaşındaki genç kızın feci şekilde can verdiği kaza kamerada - Son Dakika
Son Dakika Logo

18 yaşındaki genç kızın feci şekilde can verdiği kaza kamerada

27.01.2021 00:54  Güncelleme: 08:19

Şanlıurfa'da yolun karşısına geçmek isteyen 18 yaşındaki Elif Bereket otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kıza otomobilin çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Akşam saatlerinde Karaköprü mahallesinde evine gitmekte olan Elif Bereket yanında bulunan başka bir kız arkadaşı ile yolun karşısına geçmek isterken, sürücüsü ve plakası öğrenilmeyen otomobil çarptı.

METRELERCE HAVAYA UÇTU

Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada hızla gelen otomobilin çarpmasıyla metrelerce havalanan genç kız, yola savuruldu. Otomobil kaza yerinden uzaklaşırken, kanlar içerisinde kalan Elif Bereket, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Acil serviste tedaviye alınan Elif Bereket, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 18 yaşındaki genç kızın feci şekilde can verdiği kaza kamerada - Son Dakika


Advertisement