Son Soyguncu da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Son Soyguncu da Yakalandı

Son Soyguncu da Yakalandı

Yalova'da geçtiğimiz eylül ayında hipermarkete silahlı soygun düzenleyen üç kişiden Atakan A.(30) ile ibrahim B.(36) Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı özel ekip tarafından yakalandı.

25.02.2012 13:27  Güncelleme: 14:17

Yalova'da geçtiğimiz eylül ayında hipermarkete silahlı soygun düzenleyen ve çalışanları, "Şaka değil bu bir soygundur" diyerek etkisiz hale getiren üç kişiden Atakan Ateş (30) ile ibrahim Balcı (36) geçtiğimiz günlerde Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'nün oluşturduğu özel ekip tarafından yakalanarak tutuklandı.

Kasada bulunan bin 200 TL'nin alındığı soyguna karışan üçüncü zanlı Eşref K'nında, İstanbul Sultanbeyli'de ikamet ettiği evde yapılan baskın sonucu gele geçirildi. Yalova'ya getirilen K., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada Yalova polisinin geniş çaplı soruşturması sonucu yakalanan üçüncü şahıs Eşref K'nın, soygun akşamı marketteki müşteri ve çalışanlara, "Şaka değil, bu bir soygundur" diyen kişi olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASI YAKALATTI

Bu arada Çiftlikköy'deki hipermarkete gerçekleştirilen silahlı soygunun güvenlik görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde market çalışanının kasayı bıraktıktan sonra depoya doğru gittiği ve ardından maskeli ve şapkalı, elinde silah bulunan soygunculardan Atakan A'nın marketten içeri girerek kasaya yöneldiği görülüyor. A'nın ardından Eşref K da diğer kapıdan markete giriş yaptıktan sonra müşterileri ve çalışanlara seslenip bir süre burada kaldığı görüldü. K'nın, A. ile el işaretiyle anlaşmasının ardından Atakan A., kasadan paraları aldıktan sonra hızlı bir şekilde marketten kaçtığı görülüyor.

Ayrıca Eşref K'nın hızlı bir şekilde koştuktan sonra marketten çıktığı da, marketin güvenlik görüntülerine takılanlar arasında. Soygunda üçüncü kişi olan İbrahim B., 34 plakalı aracın şoförü olduğu öğrenilirken, soygunu gerçekleştiren iki şahısla ortadan kaybolduğu bildirildi. Böylece Çiftlikköylülere kabus yaşatan üç soyguncu da Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün oluşturduğu özel ekipler tarafından yakalandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son Soyguncu da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement