Sönmez ve Tarhan'dan Uzuntarla Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Sönmez ve Tarhan'dan Uzuntarla Çıkarması

Sönmez ve Tarhan\'dan Uzuntarla Çıkarması

Yaşar Sönmez, Kocaeli Büyükşehir Tahsin Tarhan ile birlikte, Kartepe'de eski belde olan Uzuntarla'da Trabzon Ağasarlılar Derneğine konuk oldu.

10.01.2014 15:50  Güncelleme: 15:52

CHP Kartepe belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan Adayı Tahsin Tarhan ile birlikte, Kartepe'de eski belde olan Uzuntarla'da Trabzon Ağasarlılar Derneğine konuk oldular.

Kartepe Ağasar Kültür ve Yaşatma Derneği başkanı Mümin Karagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sönmez ve Tarhan'a, Uzuntarla eski Belediye Başkanı Ömer Hazer, Kartepe CHP İlçe Başkanı Başar değer, Köseköy eski Belediye Başkanı Selahattin Altunkaya, Gebze eski Belediye başkanı Mehmet Emin Akın, Kartepe eski İlçe başkanı Bülent Sarı ile Meclis üyesi aday adayları da eşlik ettiler.

ÇARE OLMAK İSTİYORUZ

Ziyaretin ilk konuşmasını yapan Kartepe CHP İlçe başkanı Av. Başar Değer, tüm Kocaeli'nin sorunlarının yükünü omuzlamaya hazır olduklarını, ilçe statüsünde ama buna uygun bir konuma ulaşamayan, adeta sorunlar yumağı olan Kartepe'ye çare olmak için yola çıktıklarını söyledi. Uzuntarla Belediye eski başkanı ve ailesi bu bölgede oturan Ömer Hazer de, geçmişte olduğu gibi bu seçimlerde de Uzuntarlalı hemşehrilerinden kendilerine destek vermesini istedi.
MÜTHİŞ DOĞA GÜZELLİĞİ
Uzunçiftlik eski belediye Başkanı ve Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez ise, ilimizin en güzel ilçelerinden birinde yaşıyoruz. Ancak, bunca güzelliğe rağmen Kartepe'nin nimetlerinden ne bölge halkı ne de Kocaeli yararlanamıyor. Çünkü, doğal güzellikleri çekiyor ama çekici projelerimiz yok. Turizme açılamadık. Beldelerimizi kaynaştıramadık. Sadece adımız değişti. Uzuntarla müthiş doğa, göl, organik, örtülü ve sulu tarım özellikleri sunan bir bölge. Uzuntarla'da Ömer Hazer Başkanım sınırlı imkanlarla güzel hizmetler yaptı. Yeni projeler hazırladık. Uzuntarla gözde, çekim merkezi bir yer haline getirilecek. Herkezten kartepe için destek bekliyoruz"dedi.

BU KENT ÖRNEK OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ise, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, "Başarıya odaklanmış bir kardeşiniz olarak, Kocaeli'nin sorunlarını çözmeye talip oldum. Kocaeli'nin çarpık bir gelişmesi var. Büyük hizmetler yok. Var olanlar ise bölgeler arasında dengesiz dağıtılmış durumda.İşsizlik, trafik, sağlık ve eğitim sorunları dizboyu. Bugüne kadar büyük kaynaklar kullanılmış ama on yılda ciddi bir yol alınamamış. Bu vizyon, doğru planlama, kaynakları doğru kullanma işi. Bu başarılamadı. Bunun için ekibimizle yola çıktık. Kocaeli'de yeni bir dönem başlatacağız. Kartepe'yi ise yaşar başkanım ile Turizm ve Kültür kenti, örnek bir kent haline dönüştüreceğiz. Bunun sözünü veriyoruz"dedi.

Kartepe Ağasar Kültür ve Yaşatma Derneği başkanı Mümin Karagöz ise, projeleri, Kartepe ve Uzuntarla için düşüncelerini kendileri ile paylaştıkları için Sönmez ve Tarhan'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez ve Tarhan'dan Uzuntarla Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement