Sosyal Dayanışma ve Kardeşliğin İfadesi STK'lara Daimi Destek - Son Dakika
Güncel

Sosyal Dayanışma ve Kardeşliğin İfadesi STK'lara Daimi Destek

Sosyal Dayanışma ve Kardeşliğin İfadesi STK\'lara Daimi Destek

Beylikdüzü Kars, Ardahan, Iğdır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin "Birlik Beraberlik Gecesi" önemli mesajlarla ve yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

26.11.2013 10:48

2013 Temmuz ayında resmileşen Beylikdüzü Kars, Ardahan, Iğdır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (KAI) "Birlik Beraberlik Gecesi", Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Zengin bir içerik ile gerçekleştirilen KAI Derneği Gecesi'nde Kafkas yıldızları, halk dansları topluluğu, Aşık Ozan, Mursel Sinan ve Halk Müziği Sanatçısı Yudum sahne aldı. Geceye 1500 kişi katılırken AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, muhtarlar, işadamları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri etkinlikteki yerini aldı.

"Hepimiz Birlikte Türkiyeyiz"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun yaptıkları önemli çalışmalarla daima sivil toplum kuruluşları ile görüş alışverişinde bulunduklarını, Beylikdüzü'nün gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının desteğinin kaçınılmaz olduğunu belirtti. Birlik ve beraberliğin önemine de değinen Başkan Uzun, "76 milyon hepimiz birlikte Türkiye'yiz, hepimiz kardeşiz" dedi. Desteklerinden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür eden Kars, Ardahan, Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürsel İlgüz başta Beylikdüzü'nde olmak üzere İstanbul, Kars, Ardahan ve Iğdır'da ortaya koyacakları projelerle adlarından söz ettireceklerini söyledi ve derneğe desteklerinden dolayı Başkan Uzun'a plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Dayanışma ve Kardeşliğin İfadesi STK'lara Daimi Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement