Soylu: "(Gara'daki katliam) Sorumluluğu Cumhurbaşkanımızın üzerine yıkmaya çalışmak PKK'yı aklamak, hep birlikte bir cephe olma fırsatını kaçırmaktır" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Soylu: "(Gara'daki katliam) Sorumluluğu Cumhurbaşkanımızın üzerine yıkmaya çalışmak PKK'yı aklamak, hep birlikte bir cephe olma fırsatını kaçırmaktır"

Soylu: "(Gara\'daki katliam) Sorumluluğu Cumhurbaşkanımızın üzerine yıkmaya çalışmak PKK\'yı aklamak, hep birlikte bir cephe olma fırsatını kaçırmaktır"
19.02.2021 10:57  Güncelleme: 11:04

Soylu: "(Gara'daki katliam) Sorumluluğu Cumhurbaşkanımızın üzerine yıkmaya çalışmak PKK'yı aklamak, hep birlikte bir cephe olma fırsatını kaçırmaktır"

Soylu: "( Gara'daki katliam) Sorumluluğu Cumhurbaşkanımızın üzerine yıkmaya çalışmak PKK'yı aklamak, hep birlikte bir cephe olma fırsatını kaçırmaktır"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Soylu: '(Gara'daki katliam) Sorumluluğu Cumhurbaşkanımızın üzerine yıkmaya çalışmak PKK'yı aklamak, hep birlikte bir cephe olma fırsatını kaçırmaktır' - Son Dakika


Advertisement