Soyulan Kuyumcu Altınlarına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Soyulan Kuyumcu Altınlarına Kavuştu

Soyulan Kuyumcu Altınlarına Kavuştu

Sultangazi'de, soyulan kuyumcu dükkanının sahibi Cihan Baş, ele geçirilen altınların bir kısmını teslim aldı.

04.01.2012 16:55

Sultangazi'de, soyulan kuyumcu dükkanının sahibi Cihan Baş, "O anda insan, 'mal mı can mı' şeklinde düşünüyor. Can daha önemli olduğu için canımızı tercih ettik" diye konuştu.

Sultangazi'deki 2 Ocak 2011 tarihinde meydana kuyumcu soygunuyla ilgili kamera görüntülerinden yola çıkan polis 2 kişiyi gözalına aldı.

140 bin liralık altın çaldıkları belirlenen iki kişinin 60 bin liralık altını işyerlerindeki bir bisküvi kutusunda sakladıkları anlaşıldı. Kuyumcu dükkanının sahibi Cihan Baş, çalışanı ve aynı zamanda yeğeni olan Nihat Baş ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek altınların bulunan kısmını teslim aldı. Elinde bir torba altınla basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Baş, olayın hemen ardından dükkana gelen polislerin gözlerinden olayı hemen aydınlatacaklarını anladığını söyledi. Kendisine altınları geri getiren polislere teşekkür eden Baş, olay sırasında zanlıları gören esnafın daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti. Baş şöyle konuştu:

"Silahı gördükten sonra korktum. O anda insan mal mı, can mı şeklinde düşünüyor. Can daha önemli olduğu için canımızı tercih ettik"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soyulan Kuyumcu Altınlarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement