Spiker Cinayetinde Şüpheli Müteahhit Aranıyor (2) - Son Dakika
Güncel

Spiker Cinayetinde Şüpheli Müteahhit Aranıyor (2)

Spiker Cinayetinde Şüpheli Müteahhit Aranıyor (2)

Tabutuna FORMA KONULDU Yerel radyo spikeri Mehmet Aslankaya için Hunat Camii'nde kılınan cenaze namazına Melikgazi Belediyesi ve Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, medya çalışanları, spor dünyasından bir çok isim ile yakınları katıldı.

24.09.2014 14:20

Tabutuna FORMA KONULDU

Yerel radyo spikeri Mehmet Aslankaya için Hunat Camii'nde kılınan cenaze namazına Melikgazi Belediyesi ve Erciyes spor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, medya çalışanları, spor dünyasından bir çok isim ile yakınları katıldı. Aslankaya'nın musalla taşındaki tabutunun üzerine Kayserispor ve Erciyesspor formaları konulurken, tabutunun önüne de Mehmet Aslankaya'nın büyük boy fotoğrafı konuldu. Mehmet Aslankaya'nın cenazesi, daha sonra cenaze aracına konularak Talas'ta Akçakaya Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Cinayet şüphelisi olarak aranan M.Ö.'nün yakınlarına Mehmet Aslankaya'yı korkutmak için ayağına ateş ettiğini, öldüğünü öğrendikten sonra teslim olmaktan vazgeçtiğini söylediği ileri sürüldü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spiker Cinayetinde Şüpheli Müteahhit Aranıyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement