Spor İletişim Zirvesinin 2.si Bağlarbaşı'da Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Spor İletişim Zirvesinin 2.si Bağlarbaşı'da Düzenlendi

Spor İletişim Zirvesinin 2.si Bağlarbaşı\'da Düzenlendi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Spor İletişim Zirvesi 2013, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

18.12.2013 17:56

Bu yıl ikincisi düzenlenen Spor İletişim Zirvesi 2013, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Zirvenin ilk konuşmasını Spor İletişim Enstitüsü Başkanı Ozan Karakuş yaparken, sporun toplumun her kesiminde hem sporcu hem de izleyici olarak yayılmasının çok önemli olduğunu dile getirdi. Bu önemli zirvede yapılacak her panelde farklı konulara değinileceğini söyleyen Karakuş, zirvenin camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Program katılımcıları arasında ilk kürsüye gelen isim, sporun duayen isimlerinden Halit Kıvanç oldu. Kıvanç konuşmasına, eskiden yazmadan konuştuğunu ve konuşmadan yazdığını söyleyerek başlarken, ilk konuşmacı olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dedi.

Kıvanç, Hani derler ya, 'ben bu saçları değirmende mi ağarttım' diye. Hayır, ben bu saçları sahalarda, toplarda, kalelerde, ofsaytlarda ağarttım. Futbol'daki 19 kupanın 10'unu gördüm. Ben bu işe gönül verdim. Çocukluğumuzda tribünlere küfür öğrenmeye gitmezdik. Ama şimdi çocuklar zaten giderken küfürü biliyorlar. Taraftarlarda, sporcularda çok değişti. Maçlar kızıştı, kartlar ve cezalar arttı. Sporumuz sarardı ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Halit Kıvanç'a, bu yıl ilk defa verilen Ömür Boyu Spor İletişimi ve Centilmenlik Onuru Ödülü, Spor A.Ş. Genel Müdürü Alparslan Baki Ertekin tarafından takdim edildi.

Programın açılış bölümünün son etkinliği ise Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından hazırlanan bir film gösterimi ve Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu'nun sunumu ile sona erdi.

Müftüoğlu, bisiklet sporunda son yıllarda kazanılan ivme ve başarılar üzerine konuştu. Bisiklet sporu tarihimizde bugüne kadar hiç olimpiyatlara gidilemediğini, Londra Olimpiyatları'na ise maksimum hak olan 3 sporcuyla katıldığımızı dile getirdi. Dünya Kupaları'nda ve diğer organizasyonlarda da şampiyonlukların yanı sıra birçok başarıya da imza atıldığını anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor İletişim Zirvesinin 2.si Bağlarbaşı'da Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement