Stajyerlere Motivasyon Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Stajyerlere Motivasyon Toplantısı

Stajyerlere Motivasyon Toplantısı

Beylikdüzü Belediyesi, stajyerleri geleceğe hazırlamaya yardımcı oluyor.

17.09.2014 11:55  Güncelleme: 11:58

Beylikdüzü Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, sonbahar döneminde belediyede staja başlayan 60 öğrencinin motivasyon ve uyum sürecini yönetmek amacıyla etkin iletişim, kurum kültürü ve sosyal haklar konusunda etkili bir toplantı yaptı.

Yeni staj dönemiyle birlikte ilk kez iş hayatına belediyede adım atan stajyerler, İnsan Kaynakları Müdürlüğü ekipleri tarafından oryantasyon programına tabi tutuldu. Lise öğrencilerinden oluşan 60 stajyer, kamu kurumlarının duruşu, çalışma prensibi, uygun iletişim biçimleri, kılık kıyafet düzeni ve davranış şekilleriyle ilgili detaylı olarak bilgilendirildi.

Önemli Öneriler Verildi

Yapılan toplantıda özellikle stajyerlerden öğrenmeye odaklı, iletişime açık, dinamik ve anlamak için soru soran bir yapıda olmalarının beklendiği vurgulandı. Öğrencilerin, iş hayatlarının ilk deneyimi olacak staj süreçlerini verimli geçirmek amacıyla çalışma ortamında dikkatli ve meraklı olmanın onlara birçok artı kazandıracağı, gelecekteki iş yaşamlarında kazandıkları deneyimin kendilerine mutlaka yardımcı olacağı belirtildi.

Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen stajyer öğrencilerin staj dönemleri, okudukları bölümlere göre ilgili müdürlüklere yönlendirilmesiyle de başlamış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Stajyerlere Motivasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement