Adana'da devriye gezen polis ekipleri, kiralık otomobille hırsızlık yapmaya çalıştığı iddiasıyla, 103 suç kaydı bulunan 22 yaşındaki Y.K., 33 yaşındaki B.A. ile 18 yaşındaki M.Ö.'i yakaladı. Polisin 103'üncü kez işlem yaptığı ve kolunda 'suçlu kim' dövmesi bulunan M.Ö. sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı, Y.K. ile B.A. ise başka suçlardan arandıkları için tutuklandı.
Merkez Sarıçam İlçesi'nde devriye gezen ekipler, saat 04.00 sıralarında şüphelendikleri otomobili durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi. Ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan otomobil, Gültepe Mahallesi'nde süren takip sonrasında yakalandı. Ekiplerden kaçmaya çalışan Y.K., B.A. ile M.Ö. gözaltına alındı. Yapılan kimlik kontrolünde değişik suçlardan arandıkları anlaşılan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.
103 KEZ İŞLEM YAPILDI
Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorguları yapılan zanlılar, sıcaktan bunalıp serinlemek ve gezmek amacıyla hareket ettiklerini, alkollü oldukları için de polisten kaçtıklarını ileri sürdü. Ekiplerin yaptığı araştırmada, B.A.'un 2 ayrı 'bilişim yolu ile dolandırıcılık', Y.K. ile M.Ö.'in ise 2 ayrı hırsızlık suçundan arandıkları belirlendi.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan, kolunda 'suçlu kim' dövmesi bulunan ve polisin 103'üncü kez işlem yaptığı ancak hüküm giymeyen M.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Y.K. ile B.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Dakika › Güncel › 'Suçlu Kim' Dövmeli Hırsız 103 Kez Yakalandı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?