Suda Spor "UPaqua'' dan Büyük Yaz Fırsatı - Son Dakika
Güncel

Suda Spor "UPaqua'' dan Büyük Yaz Fırsatı

Suda Spor "UPaqua\'\' dan Büyük Yaz Fırsatı

"Upaqua"nın Facebook sayfasından sizde randevu alın ücretsiz seans şansı yakalayın.

07.05.2014 10:40

Bireysel Aqua Cycling Merkezi UPAQUA'nın Facebook sayfası www.facebook.com/upaqua'dan online randevu alan her 20. kişiye 30 dakikalik Aqua Cycling seansi… Avrupalıların yeni gözdesi, dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'nin yanı sıra, İngiltere'nin en popüler isimlerinden kraliyet ailesi üyesi Pippa Middleton'ın ve daha birçok ünlü ismin güzellik sırrı olan "UPAQUA" nın ücretsiz seans hediyesi bir tık uzaklıkta…

Upaqua, 30 dakika da özel donanımlı, hidromasaj etkisini optimize ediyor ve derinin daha gergin olmasını sağlıyor. "Suda pedal çevirmek, daha az yorucudur ve ertesi gün hamlığa neden olmaz. 30 - 45 dakika süreyle suyun direncine karşı yavaş yavaş pedal çevirmek ağrı ve yorgunluk hissetmeden vücudunuzu çalıştırmanızı sağlar." Yaza hem formda, hem sağlıklı girmek istiyorsanız ücretsiz deneme seans hediyemizi kaçırmayın!!!

Upaqua' da bulunan randevu sistemi özelliği ile hem seanslardan önce kişiye özel odalar ve Spabike cihazları hazırlanıyor hem de tamamen doğal malzemeler kullanılarak kusursuz bir hijyen sağlanıyor. Formunuzu ve sağlığınızı korumanın en pratik yolu spor yapmaktır. Dilerseniz Etiler Merkezimizi arayarak, www.upaqua.com web sitemizden ya da www.facebook.com/upaqua'ya tıklayarak Facebook sayfamızdan 1 dakika sürecek randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

UPAQUA ETİLER

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Suda Spor 'UPaqua'' dan Büyük Yaz Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement