Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin eşi Şükran Edebali, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Özmen'in eşi Özlem Özmen, Belediye Meclis Üyeleri Ebru Ahu ve Emine Yazıcıoğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Cemile Ayşim, Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Filiz Çilingir ile Yıldırım Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı İpek Müge Şen; Yıldırım Belediyesi Kreşi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kreşte eğitim gören miniklere çeşitli hediyeler de veren Şükran Edebali, çocukların küçük yaşlarda eğitim almaya başlamasının önemine dikkat çekerek, Yıldırım Belediyesi Kreşi'nin güzel hizmetler sunduğu belirtti.
ÇOCUKLARIN SOSYALLEŞMESİ ÇOK ÖNEMLİ
Çocukların, okul öncesi eğitim sayesinde teorik bilgi edinmesinin yanı sıra sosyallik anlamında da önemli ilerlemeler kaydettiğini ifade eden Şükran Edebali, "Günümüzde teknolojinin geldiği nokta ortada. Yaygınlaşan bilgisayar kullanımı ve buna bağlı olarak da çocukların asosyalleşmesi kaçınılmaz bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumu engellemek için de okul öncesi eğitimin önemi oldukça fazla" dedi. Okul öncesi eğitim ile çocukların arkadaş edinmesinin kolaylaştığını da vurgulayan Şükran Edebali, "Bilgisayara mahkûm bir nesil; çevresine ve ülkesine katkı sunamaz. Çocuklarımızı teknolojinin zararlı yönlerinden korumak ancak onları sosyalleştirmek ile mümkün. Belediyemiz kreşi ve diğer okul öncesi eğitim veren kurumlar bu anlamda büyük önem arz ediyor" şeklinde sözlerini tamamladı.
Şükran Edebali ve beraberindeki heyet daha sonra Yıldırım Belediyesi Kimsesizler Konağı'nda kalan ailelerle bir araya gelerek sohbet etti.
Son Dakika › Güncel › Şükran Edebali'den Miniklere Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?