SULTANGAZİ'DE BAZI YAŞLILAR YASAĞA UYMADI - Son Dakika
Son Dakika Logo

SULTANGAZİ'DE BAZI YAŞLILAR YASAĞA UYMADI

22.03.2020 14:31  Güncelleme: 14:36

KORONAVİRÜS salgını nedeniyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara 'Sokağa Çıkma Yasağı'nın uygulanmasının ardından İstanbul Sultangazi'de bazı yaşlılar yasağa uymadı.

KORONAVİRÜS salgını nedeniyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara 'Sokağa Çıkma Yasağı'nın uygulanmasının ardından İstanbul Sultangazi'de bazı yaşlılar yasağa uymadı. Sultangazi'de 15 Temmuz Demokrasi Meydanına gelen yaşlılar banklarda oturdu, meydanda dolaştı.

NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK

69 yaşındaki Şükrü Yiğit Cenazemiz var. Sabah evden çıktım. Camii'nin önüne geldim. Oturuyordum. Belediyeden memur geldi. 'Amca kalk, yasak var dedi. Kendi memleketimizde garip kaldık. Ne yapacağımızı şaşırdık kaldık. Havaalanına gidiyoruz almıyorlar. Otogara gidiyorum. Otobüse almıyorlar. Mecburi ihtiyaçlar var. Yengem vefat etti. Cenazeye gitmesem olur mu. Burada cenazeyi almayı bekliyorum. Memlekete götüreceğiz. dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SULTANGAZİ'DE BAZI YAŞLILAR YASAĞA UYMADI - Son Dakika


Advertisement