Sunguroğlu Lisesinin Fildişili Misafirleri - Son Dakika
Güncel

Sunguroğlu Lisesinin Fildişili Misafirleri

Sunguroğlu Lisesinin Fildişili Misafirleri

Fildişi Groupe Scoloire İnternotional ŞAFAK Türk okulu Öğretmenleri ve mezunlar derneği yetkilileri SUNDER ve Sunguroğlu Liselerini model okulculuk çerçevesinde ziyaret ettiler.

01.03.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Sunguroğlu Liseleri mezunları Derneğinin misafirleri olarak Gaziantep'e gelen Fildişi Groupe Scoloire İnternotional ŞAFAK Türk okulu Öğretmenleri ve mezunlar derneği yetkilileri SUNDER ve Sunguroğlu Liselerini model okulculuk çerçevesinde ziyaret ettiler.

Geçen Kurban bayramında Fildişine yardım için giden Sunder yetkililerinin daveti üzerine gelen misafirler Gaziantep'i ve Türkiye'yi çok beğendiklerini söylediler.Misafirlerden Abdoulaye OUATTARA"Ben fildişinde açılan Türk okulunda öğretmenlik ve mezunlar sorumlusu olarak görev yapıyorum. Ülkelerimiz arasındaki bu eğitim çalışmaları iki ülkeyi birbirine bağlayacaktır.Bizdeki tabiat ve yer altı zenginlikleri ülkenizdeki yetişmiş insanların klavuzluğunda işlenerek dünya pazarlarına ulaşacaktır. Türkiyeyi Gaziantep'i çok sevdik.Örnek bir okul olan Sunguroğlu Liseleri bizim için model bir okuldur."

Sunguroğlu liseleri öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştiren misafirlere Okul müdürü Sayın Ahmet Özçelik misafirlerin okulu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken,"Karşılıklı ziyaretlerin ülkeler arası kültürlerin tanınmasına ve küresel barışa katkıları gelecek yıllarda daha iyi anlaşılacaktır."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sunguroğlu Lisesinin Fildişili Misafirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement