Sunguroğlu Öğrencileri Paintball Turnuvası ile Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Sunguroğlu Öğrencileri Paintball Turnuvası ile Eğlendi

Sunguroğlu Öğrencileri Paintball Turnuvası ile Eğlendi

Özel Sunguroğlu Koleji Okul bünyesinde bulunan Paintball sahasında 9. sınıflar arası Paintball turnuvası düzenledi.

27.09.2013 11:32  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimin yanında sportif faaliyetlerde aldığı başarılarla adından söz ettiren Özel Sunguroğlu Koleji Okul bünyesinde bulunan paintball Sahasında 9.Sınıflar Arası Paintball Turnuvası Düzenledi.

Özel Sunguroğlu Koleji 9.sınıfların katıldığı turnuva zorlu mücadelelere sahne oldu. 16 takımın yarıştığı turnuvada heyecanlı saatler yaşayan öğrenciler özel kıyafetler ve kasklar giyerek kıyasıya mücadele ettiler. Düzenlenen turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Beden Eğitimi Öğretmeni Gültekin Yenigün, "Okul bahçesinde bulunan paintball sahamızda öğrencileri strateji anlamda geliştirmek istedik. Öğrencilerimiz için yaptığımız faaliyetler gerek sosyal, gerek kültürel gerekse sportif olarak devam ediyor" dedi.

Özel Sunguroğlu Koleji Okul Müdür Yardımcısı Abdullah Kural, Amaçlarının bu hafta öğrencilerle birlikte eğlenmek olduğuna vurgu yaparak, "Bugün burada sınıflar arası paintball turnuvası düzenledik. Çok zevkli müsabakalar geçti. Öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de spor yapıyorlar diyerek sözlerini tamamladı. Okul Müdürü Ahmet Özçelik ise Eğitim-Öğretimde öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerinde sporun ve sosyal aktivitelerin çok önemli bir yer tuttuğunu biliyoruz. Buna uygun olarak da öğrencilerimizin sporun değişik dallarıyla tanışmasını sağlıyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sunguroğlu Öğrencileri Paintball Turnuvası ile Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement