Erzurum'da Sünnet Ettirilen 2023 Çocuk İçin Şölen - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurum'da Sünnet Ettirilen 2023 Çocuk İçin Şölen

03.09.2014 22:56  Güncelleme: 00:00

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve 20 ilçede sünnet ettirilen 2 bin 23 çocuk için şölen düzenledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesince kent merkezi ve 20 ilçede sünnet ettirilen 2 bin 23 çocuk için şölen düzenlendi.

Belediyenin "Hedef 2023 çocuğu sünnet ettirmek" sloganıyla bir süre önce sünnet ettirdiği çocuklar, kıyafetlerini giyerek aileleriyle şölenin yapılacağı kent merkezindeki Aziziye Parkı'na geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, burada yaptığı konuşmada, tüm ekibi ile halka yönelik önemli bir hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Belediyenin asli görevlerinin dışında, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlere ağırlık vereceklerini de belirten Sekmen, şöyle devam etti:

"Şimdi bunun gereğini yerine getiriyoruz. Her geçen gün etkinliklerimiz artarak devam edecek. Çünkü Erzurum'umuzu yaşanılabilir bir memleket haline getirmek istiyoruz. Erzurum değişimin merkezi olacak. Gün geçtikçe bu değişimi hep hisseder duruma geleceğiz. Kentin gelişmesine yönelik çalışmaların dışında bu ve benzer çalışmalarımız olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Sünnet Ettirilen 2023 Çocuk İçin Şölen - Son Dakika


Advertisement