Suriye Rejiminin Kuşattığı Humus'taki Vaer Şehrinden Tahliyeler Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Suriye Rejiminin Kuşattığı Humus'taki Vaer Şehrinden Tahliyeler Devam Ediyor

- Suriye rejiminin kuşattığı Humus'taki Vaer şehrinden tahliyeler devam ediyorHUMUS - Suriye rejiminin kuşattığı Humus'taki Vaer şehrinden tahliye edilecek askeri muhaliflerin ve sivillerin yer aldığı üçüncü kafile hareket etti.

01.04.2017 14:10

- Suriye rejiminin kuşattığı Humus'taki Vaer şehrinden tahliyeler devam ediyor

HUMUS - Suriye rejiminin kuşattığı Humus'taki Vaer şehrinden tahliye edilecek askeri muhaliflerin ve sivillerin yer aldığı üçüncü kafile hareket etti.

Vaer semtinden yola çıkan kafile, muhaliflerin kontrolündeki İdlib'e doğru yola çıktığı bildirildi. Kafilede 400 askeri muhalif ve 428 aile bulunuyor. 657 erkek, 358 kadın ve 443 çocuğun da bulunduğu üçüncü kafile bugün yola çıktı. Muhalif ve sivillerin oluşturduğu kafile İdlib'de bulunan Said Kampı'nda kalacak. Vaer semtinden Mart ayında tahliye edilen önceki 5 bin kişilik iki kafile, Fırat Harekatı kapsamında Halep'in kuzeyinde yer alan Cerablustaki kamplara yerleştirilmişti.

Suriye Rejiminin Kuşattığı Humus\'taki Vaer Şehrinden Tahliyeler Devam Ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye Rejiminin Kuşattığı Humus'taki Vaer Şehrinden Tahliyeler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement