Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde polisin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu madde satışı, hırsızlık ve silah üretimi yaptıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen kişilere yönelik, 'Düzen' adıyla operasyon düzenledi. Operasyonda uyuşturucu madde satışı yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 29 yaşındaki Umut Ünlü'nün Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir eve girerek ziynet eşyası ve para çaldığı da tespit edildi. Parmak izinden yola çıkarak yakalanan Umut Ünlü'nün üzerinden 30 gram esrar bulundu.
İlçede özellikle kurusıkı silahlar üzerinde oynama yaparak gerçek silaha çevirmek, silah kaçakçılığı yapmak, uşuşturucu madde ticareti gibi çeşiti suçlardan daha önce 6 kez cezaevine girdiği belirlenen 'Villa' lakaplı Dursun Düzen de operasyonda gözaltına alındı. Polisin yaptığı baskında Dursun Düzen'in silah yapımında kullandığı malzemelere el konuldu. Düzen'in yaptığı silahlara kendi soyadının tersten yazılması şeklinde özel mühür vurduğu da belirlendi. Hırsızlık, uyuşturucu madde ve silah kaçakçılığı gibbi iddialar ile sorgulandıktan sonra Adliye'ye sevk edilen 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Sivas/ Suşehri
Son Dakika › Güncel › Suşehri'nde, Silah ve Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?