Tag Otoyolu'nda Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Tag Otoyolu'nda Zincirleme Trafik Kazası

Tag Otoyolu\'nda Zincirleme Trafik Kazası

Osmaniye'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

27.06.2013 12:38

Osmaniye'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece Tarsus Adana Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Tüysüz rampası mevkiinde meydana geldi. Şıh Mehmet Polat (49) idaresindeki 34 BT 5072 plakalı TIR, önce Atullah Belverdi'nin (53) kullandığı 33 NLZ 18 plakalı susam yüklü kamyona arkadan çarptı. Ardından da direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu Zeki Kılıç (46) idaresindeki 01 YN 047 plakalı kamyonetle çarpışarak şarampole yuvarlandı.Çarpışmanın etkisiyle kamyondan dökülen susamlar otoyola yayıldı.

Meydana gelen kazada sürücüler Mehmet Bolat, Atullah Belverdi, Zeki Kılıç ile birlikte kamyonette bulunan Ömer Kılıç (53), Enver Kılıç (30), Bedri Kılıç (51) ve Nuri Kılıç (35) yaralandı. Kaza sonrası olay yerine kaza kırım ekibi ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, sıkıştıkları yerlerden çıkartılarak, ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Durumu ağır olan kamyonet sürücüsü Zeki Kılıç ise Adana Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada yaralanan Ömer Kılıç, "Yol yapımı vardı. Kırmızı kamyonun herhalde freni tutmuyormuş. Virajı alamadı ve TIR'a çarptı. Daha sonra da savrularak gelip bize çarptı. Kamyonet sürücüsünün durumu ağırmış galiba" diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tag Otoyolu'nda Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement