Tahran'daki Türk İş Adamlarından İftar Programı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Tahran'daki Türk İş Adamlarından İftar Programı

17.05.2019 09:55

İran'ın başkenti Tahran'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tahran Temsilciliği tarafından verilen iftar yemeği ülkedeki Türk iş adamlarını bir araya getirdi.

İran'ın başkenti Tahran'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tahran Temsilciliği tarafından verilen iftar yemeği ülkedeki Türk iş adamlarını bir araya getirdi.

Tahran Yunus Emre Enstitüsünün (YEE) bahçesinde verilen iftar yemeğine Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Prof. Dr. Derya Örs ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Avni Bıçaklı ile Türk ve İranlı iş adamları katıldı.

Büyükelçi Örs'ün kısa bir konuşma yaptığı ve Türk iş adamlarının sorunlarını dinlediği iftar programında, Türk mutfağından lezzetler ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tahran'daki Türk İş Adamlarından İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement