Tapu Sevincini Paylaştılar - Son Dakika
Güncel

Tapu Sevincini Paylaştılar

Tapu Sevincini Paylaştılar

Mahalle sakinleri tapu sevincini yemek vererek kutladı.

13.09.2013 14:05

Yıllardır hisseli arazilerde oturan ve mülkiyet tapularını bir türlü alamayan Mimar Sinan Mahallesi sakinleri mutlu sona ulaşıyor. Yaklaşık 50 vatandaşa bulundukları arazinin müstakil tapuları verilecek. Çalışmaların artık sonuca ulaşacağını gören vatandaşlar bu mutluluğu bir araya gelerek yemek verip kutladılar.

Başkan Kadir Kara'nın da katıldığı yemekte vatandaşlar defalarca Başkan Kadir Kara'ya ve emeği geçenlere teşekkür etti. Yıllardır bu anı beklediklerini ifade eden mahalle sakinleri; "Eğer bir gün tapumuza kavuşursak yemek vereceğiz demiştik. Şimdi çalışmaların sona geldiğini görünce daha tapularımız elimize geçmeden yemeği verdik. Yemeğimize ise bu çalışmalara destek veren herkesi davet etti. Yemeğimizin baş konuğu ise şüphesiz Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara oldu. Verdiği tapu sözünü yerine getiriyor. Allah kendisinden razı olsun" şeklinde konuştular.

Yemek için mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Kadir Kara, "Hemşehrilerimizin duyduğu bu mutluluk bize büyük bir keyif veriyor. Allah kendilerinden de razı olsun. Yıllardır beklenen ama bir türlü sonuçlanmayan bu çalışmada artık sonuca ulaşıyoruz. Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde ilk tapuları Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerine dağıtmıştık. Mahallemizdeki çalışmalar tamamlanınca gelip vatandaşlarımıza tapularını hep birlikte dağıtacağız. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı İsmail Kara ise yapılan bu önemli çalışmadan dolayı Başkan Kadir Kara'ya mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği bir özlem olduğunu belirten Muhtar İsmail Kara, diğer bir özlemin ise mahalle içerisinden çevre yoluna paralel bir yol yapılması olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tapu Sevincini Paylaştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement