Ölen Kardeşinin Yanına Giderken Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Ölen Kardeşinin Yanına Giderken Kazada Öldü

Ölen Kardeşinin Yanına Giderken Kazada Öldü

Antakya'da eşinin kendini tatile götürmemesine sinirlenen 3 çocuk annesi kadının, evi terkedip annesinin evine gitmesi fciaya neden oldu.en oldu.

30.08.2013 16:41  Güncelleme: 11:19

Olay, 28 Ağustos günü meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın, kendini tatile götürmeyen eşi ile tartışıp evi terk etti. Genç kadın 3 çocuğunu da yanına alarak aynı beldedeki Esentepe Mahallesi'nde oturan annesinin evine gitti.

Bunun üzerine adam, eşini ve çocuklarıyla 10 günlük tatil için plan yaptı. Ardından kayınvalidesinin evine giden adam, eşiyle görüşüp tatil planını anlatmaya başladı. Bu sırada şizofren olan kayınbiraderi , av tüfeğini alarak adama ateş etti. Adam, vücuduna isabet eden saçmalarla öldü.

Ölen kişinin abisi, olayı öğrenince otomobiliyle kardeşinin vurulduğu eve gelirken yolda traktöre çarptı. Adam otomobilde öldü.

Birisi kayınbiraderi tarafından silahla diğeri de kazada ölen kardeşler, defnedildi.

Cinayet suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli, sorgusundan sonra sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölen Kardeşinin Yanına Giderken Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement