Tatlıcı Köse Dualarla Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Tatlıcı Köse Dualarla Hizmete Açıldı

Tatlıcı Köse Dualarla Hizmete Açıldı

Aksaray'da Tatlıcılar kervanına yeni bir marka daha katıldı. Tatlıcı Köse Aksaray Şubesi dualarla hizmete açıldı.

17.06.2013 12:03  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşyerinin açılışına Aksaray Valisi Selami Altınok, Belediye Başkanı Nevzata Palta ve çok sayıda davetli katıldı. İşyerinin kurdelesi Vali Selami Altınok ve Belediye Başkanı Nevzat Palta tarafından kesilerek dualarla hizmete açıldı.

Aksaray Valisi Selami Altınok yaptığı konuşmada Aksaray'ın ağız tadına lezzet katacak bir işyerinin hizmete girmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi " Aksaray da böyle özel bir işyeri açtıklarından dolayı tebrik ediyorum. Hem çok modern hem de bu lezzetle beraber Aksaray'ın gerçekten ağız tadına farklı bir lezzet farklı bir tat katacağı düşünüyorum. Kazasız belasız bol kazançlar diliyorum. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Allah utandırmasın."

Başkan Nevzat Palta'da Aksaray'ın gelişmesiyle beraber yeni işyerlerinin açıldığına dikkat çekerek şunları söyledi "Açılışını yapmış olduğumuz bu Köse tatlıları inşallah hayırlı uğurlu olur diyorum. Tabii Aksaray'ımız gelişiyor. Aksaray'ımız her geçen gün farklı bir çehreye kavuşuyor. Tabii ki gelişen Aksaray'da da ticaretin biraz daha formatları değişmeye başladı.

Aksaray'ımız son 10 yıl içerisinde %50 nin üzerinde nüfus artışı olan çok nadir illerden bir tanesi. Tabii ki bu nüfus artışı klasik bir nüfus artışı değil. Gelişmeyle doğru orantılı bir nüfus artışı. Bütün bunlarla beraber de işte gelişmenin getirmiş olduğu yeni işyerleri yeni fabrikalar yeni üretim yerleriyle Aksaray'ımıza kazandırmış oluyor. Bizim bu cadde de tabii ki bizim dönemimizde biraz önünü açtık. Özellikle tatlıdır fastfood tarzıdır buna benzer vatandaşlarımızın gençlerimizin hemşerilerimizin uğrak yeri halindeki bir mekan burası. Dolayısıyla bakıyorum burada yeni yeni işyerleri açılmaya başlıyor. Ben özellikle bu yeni açtığımız işyerinin başta sahibi kardeşimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabii ki aynı zamanda da Aksaray'ımıza inşallah güzel hizmetler vereceği kanaatindeyim. Aksaraylılarımızın ağzını tatlandıracağı kanaatindeyim diyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tatlıcı Köse Dualarla Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement