Tayini Çıkan Başsavcılar Veda Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Tayini Çıkan Başsavcılar Veda Yemeğinde Buluştu

Tayini Çıkan Başsavcılar Veda Yemeğinde Buluştu

Dörtyol Adliyesi'nde tayinleri çıkan hâkim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

08.07.2013 16:27  Güncelleme: 16:28

Dörtyol BOTAŞ işletme tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam H. Hasan Özyiğit, Garnizon Komutanı Jn.Yrb.Bilal Güvenir, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Adliyede görevli Savcı ve Hakimler ile daire Müdürleri katıldı.

Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit , tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün,Hakim Ali Öztürk,Hakim M.Selçuk Oğuzmert ve Hakim Hüseyin Koçal 'ın gittikleri yerlerde başarılı olacaklarına inandığını vurgulayarak, "Her atama dönemi yaprak dökümü gibidir.. Bu elbette üzücüdür. Fakat bu bir nöbet değişimidir. Atamaları yapılan tüm arkadaşlarımıza bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün' de veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Dörtyol'da Adli, Mülki ve Askeri Erkan ile bir bütün ile çalıştık, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlar ile yakın bir çalışmalarımız oldu bu yemeği tertib ederek bizleri onurlandıran Başta Kaymakamımız olmak üzere katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, Kaymakam H.Hasan Özyiğit tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün,Hakim Ali Öztürk,Hakim M.Selçuk Oğuzmert ve Hakim Hüseyin Koçal' a gecenin anısına birer plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tayini Çıkan Başsavcılar Veda Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement