Pakistanlı Gencin Midesinden 20 Paket Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Pakistanlı Gencin Midesinden 20 Paket Uyuşturucu Çıktı

Pakistanlı Gencin Midesinden 20 Paket Uyuşturucu Çıktı
08.09.2014 11:25  Güncelleme: 11:45

Bangkok'taki uluslararası Suvarnabhumi Havalimanında Pakistanlı 22 yaşındaki Muhammad Shoaib midesinde 20 paket uyuşturucu ile yakalandı.

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki uluslararası Suvarnabhumi Havalimanı'nda Pakistanlı 22 yaşındaki Muhammad Shoaib midesinde 20 paket uyuşturucu ile yakalandı.

Polisler Shoaib'tan şüphelenince onu x-ray cihazına götürürken, röntgende midesindeki 20 paket olduğu belirlendi. Midesindeki paketler çıkartıldıktan sonra içerisindeki beyaz maddenin eroin olduğu anlaşıldı. 20 pakette toplam 380 gram saf eroin çıktı. Araştırma ve Soruşturma İdaresi müdürü Thada Choomchaiyo yaptığı açıklamada, "Shoaib, havalimanında çok şüpheli hareket ediyordu. Özellikle gümrük tarama bölümünden geçerken, oradaki görevlilere bakışıyla kendini ele verdi" dedi.

Shoaib Pakistanlı bir arkadaşının bu iş için kendisine 20 bin Baht (yaklaşık 700 dolar) verdiğini söyledi. Daha önce 7 kez Tayland'a uyuşturucu soktuğunu itiraf eden Shoaib, önceki seferlerde hep komşu ülkelerden otobüs ile malı getirdiğini söyledi. - Bangkok

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pakistanlı Gencin Midesinden 20 Paket Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika


Advertisement