Tchibo'dan Sonbahar Şıklığı - Son Dakika
Güncel

Tchibo'dan Sonbahar Şıklığı

Tchibo\'dan Sonbahar Şıklığı

Tchibo ile her hafta yeni bir dünya keşfedin.

26.10.2011 14:15  Güncelleme: 14:17

Tchibo'dan sonbahar şıklığı… Sezonun moda tonları ve doğal taşlardan oluşan ışıltılı takı koleksiyonu ile Tchibo, bu sonbaharda kadınlara ilham veriyor.

Tchibo, bu haftaki teması ile dışarıda sonbahar modası estirirken, evde de sıcacık bir kahve keyfi vaad ediyor. 17 Ekim- 6 Kasım 2011 tarihleri arasında, tüm Tchibo mağazalarında ve Tchibo.com. tr'de tüm Bonus Card'lar ile yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde 100 gram Gold Selection Çözünebilir Kahve hediye.

Değişen mevsim koşullarına göre hazırladığı özel temaları ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, sonbaharın kendine has atmosferinden ilham alarak tasarladığı yeni teması ile içinizi ısıtıyor. Sonbahar şıklığını kahverenginin ve bordonun en güzel tonları ve doğal taşlarla tasarladığı takıları ile tamamlayan Tchibo'nun "Sonbahar Modası" teması 31 Ekim Pazartesi'den itibaren Tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 2 Kasım Çarşamba'dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Tchibo, sonbahar koleksiyonunda kıyafetlerin tamamlayıcısı olan takıları da unutmuyor. Doğal taşların göz alıcı renkleri ile gümüş zarafetini bir araya getiren Tcihbo'nun "Sonbahar Modası" temasında bulunan değerli taş türlerinden pembe, kahverengi kuvarsı ve mor ametisti kıyafetleriniz ile dilediğiniz şekilde kombine edebilirsiniz.

Tchibo'nun şıklıklarına şıklık katmak isteyen kadınlara özel hazırladığı yeni temasında; polar astarlı eldiven, uzun elbise, çıkarılabilir yakası ile fonksiyonel kullanılabilen hırka, balıkçı yaka bluz, dar kesim pantolon, örgü şal, desenli hırka, kot pantolon, deri ceket, uzun bluz, polar mont, eldivenler, şallar, mont dikkat çekiyor. Tchibo'nun "Sonbahar Modası" temasında fiyatlar 14,95 TL.'den başlıyor.

Tchibo'nun "Sonbahar Modası" temasından bazı ürünler

Ametist Uçlu Gümüş Kolye: 925 ayar gümüş kaplamalı yuvarlak kesim ametist taşlı kolye şıklığınıza şıklık katıyor. Fiyatı: 89,95 TL.

Ametist Taşlı Gümüş Küpe: 925 ayar kabaşon kesim kolyenin ucunda ametist taş bulunuyor. Fiyatı: 79,95 TL.

Gümüş Yüzük: 925 ayar kabaşon kesim ametis taşlı veya kuvars taşlı yüzükler şıklık sunuyor. Fiyatı: 64,95 TL.

Taşlı Uzun Kolye: Ametist taşı ve boncuklardan oluşan 90 santimetre olan kolye ile kıyafetinizi tamamlayın. Fiyatı: 79,95 TL.

Kuvars Boncuklu Kolye: Uzunluğu 43 santimetre olan 925 ayar gümüş kilidi bulunan kuvars boncuklu kolye göz kamaştırıyor. Fiyatı: 79,95 TL.

Uzun Kaban: Yaka kısmı çift katlı polar olan mont soğuktan koruyor. Çift yönlü fermuarı ve kemerli olması sayesinde haraket özgürlüğü sağlıyor. Kahverengi, deri görünümlü biyesi bulunan mont, 36, 38, 40, 42, 44, 46 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 189,95 TL.

Fonksiyonel Hırka: Çıkarılabilir yaka kısmı ile fonksiyonel bir kullanım sağlayan hırkanın düğme biyesi, manşetleri ve etek kısmı kolay deforme olmuyor. Kahverengi hırkanın 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48 beden seçenekleri bulunuyor. Fiyatı: 59,95 TL.

Deri Ceket: Yan kısımları çıt çıtlı, yaka kısmında tokalı biye bulunan kolları fermuarlı deri ceketin iki adet yan, bir adet fermuarlı iç cebi bulunuyor. 36-38-40-42-44 ve 46 beden seçenekleri ile sunulan kahverengi ceketin fiyatı: 299,95 TL.

Kot Pantolon: Arka cebi cam taşla süslenen normal bel yüksekliğine sahip siyah renkli kot pantolon 36-38-40-42-44-46 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 49,95 TL.

Eldiven: Polar astarlı, deri görünümlü, biyesi ve bilek kısmı bulunan eldiven standart beden ile sunuluyor. Siyah renkli eldivenin fiyatı: 19,95 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tchibo'dan Sonbahar Şıklığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement