TEGV Heyetinden, Siirt Vali Yardımcısına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

TEGV Heyetinden, Siirt Vali Yardımcısına Ziyaret

TEGV Heyetinden, Siirt Vali Yardımcısına Ziyaret

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) heyeti, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük'e nezaket ziyaretinde bulunarak, bir süre görüştü.

18.09.2013 17:00

Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Bahadır Yörük' ün makamında gerçekleşen ziyarete, TEGV Teşkilatlanma ve Lojistik Destek yöneticisi Ela Hasanoğlu, Kurtalan TEGV birim sorumlusu Cemal Çelik, Pervari birim sorumlusu Mehtap Uras, Kerem Zoktay ile Batman iline bağlı Soson ilçe birim sorumlusu Yüksel yalçın katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Yardımcısı Yörük, TEGV'in eğitim alanında yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Eğitim-öğretim üzerine gönüllü çalışan vakıfların önemine vurgu yapan Yörük, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için eğitime destek veren gönüllü kuruluşların, sosyal sorumluluk dahilinde, önemli bir toplumsal görevi ifa ettiklerini sözlerine ekledi.

TEGV Teşkilatlanma ve Lojistik Destek yöneticisi Ela Hasanoğlu, ise," Siirt iline yeni atanan sayın vali yardımcımız Bahadır Yörük'e nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla ziyaret ettiklerini' söyledi.

Vali yardımcısı Bahadır Yörük'e yeni görevinde başarılar dileyen Hasanoğlu,'TEGV', İlköğretim çağındaki çocuklara okul dışı eğitim desteği vermeyi amaç edinen ülkemizin en yaygın bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, TEGV bünyesinde oluşturulan eğitim parkları, öğrenim birimleri sayesinde eğitim gönüllüleri aracılığı ile binlerce çocuğumuza eğitim desteği verildiğini sözlerine ekledi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel TEGV Heyetinden, Siirt Vali Yardımcısına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement