Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Teteköy Mahallesi barajında tarım ilacının atıldığı iddia edilen bölgede çok sayıda balık telef oldu.
BALIKLARIN SU ÜZERİNE ÇIKMASI TEDİRGİNLİK YARATTI
Teteköy baraj mevkiinde ölen balıkların su üzerine çıkması tedirginlik yarattı.
"TARIM İLAÇLARINI BURALARA SALMAYIN"
Aynı mahallede çiftçilik yapan Sami Semerci, baraja tarım ilaçları atıldığı için balıkların öldüğünü ifade ederek, 'Tarım ilaçlarını buralara salmayın. Bakın balıkların hepsi ölüyor. Doğayı da katletmeyin.
"BU HAYVANLARIN HİÇBİR GÜNAHI YOK"
Zaten doğayı da katletmişsiniz. Bu hayvanların günahı ne' Bakın hepsi ölmüş hayvanların. İlaçlama yaptığınız zaman arda kalanları gidin bir yere gömün. Bu hayvanların hiçbir günahı yok. Yazık hepsi ölmüş. Buradan sesleniyorum. İlgililere duyurulur? dedi.
Son Dakika › Güncel › Tekirdağ'da Barajdaki Balık Ölümleri Tedirgin Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.