Tekirdağ'da Tartışma Sonucu Tabanca Ateşiyle Öldürülen Kişi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Tekirdağ'da Tartışma Sonucu Tabanca Ateşiyle Öldürülen Kişi

Tekirdağ\'da Tartışma Sonucu Tabanca Ateşiyle Öldürülen Kişi
26.06.2023 20:05

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Erdal Akıncı, eşi Burcu Akıncı ile tartışması sonucu ellerinde tuttukları tabancanın ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde eşi Burcu Akıncı (44) ile tartışan Erdal Akıncı (45), iddiaya göre ellerinde tuttukları tabancasının ateş almasıyla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.20 sıralarında Reşadiye Mahallesi Mehmet Ağa Sokak üzerinde bulunan Akıncı Apartmanı'nda meydana geldi. Bir çocukları bulunan fabrika işçisi Erdal Akıncı ile eşi Burcu Akıncı arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre tartışma sırasında Erdal Akıncı, evde bulunan ruhsatsız tabancayı eşine verdiği sırada silah ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşunun isabet ettiği Erdal Akıncı, kanlar içinde yere yığılırken silah sesini duyan komşuların ihbarıyla eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Erdal Akıncı, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.Gözaltına alınan Burcu Akıncı ile evde bulunan çocuğun ifadesine başvuruldu. Anne ve çocuğun ifadelerinde, tartışma sırasında Erdal Akıncı'nın tabancayı verdiği sırada ateş aldığını söyledikleri öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Tartışma Sonucu Tabanca Ateşiyle Öldürülen Kişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement