Telefon Dolandırıcıları Jandarma Ekiplerince Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Telefon Dolandırıcıları Jandarma Ekiplerince Yakalandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde, cep telefonu ile aradıkları şahsa kendilerini polis olarak tanıtıp, 30 bin lira para ve 20 çeyrek altın isteyen 2 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

28.04.2015 15:54

Mersin'in Tarsus ilçesinde, cep telefonu ile aradıkları şahsa kendilerini polis olarak tanıtıp, 30 bin lira para ve 20 çeyrek altın isteyen 2 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus'un Gülek Mahallesi'nde oturan bir şahsa önce ev telefonundan ulaşan kimliği belirsiz 2 kişi, kendilerini polis olarak tanıtıp, 'terör örgütünce kuyumcu soygununda kimliğiniz ele geçti' diyerek, dosyadan isminin çıkarılması karşılığında 30 bin lira para ve 20 çeyrek altın talebinde bulundu.

Bunun üzerine kızı aracılığı ile durumu jandarma ekiplerine bildiren şahıs, daha sonra kendisine cep telefonu ile ulaşan dolandırıcıların belirttiği adrese, içerisinde para ve altın bulunan siyah çanta ile gitti. Bu sırada bölgede tertibat alan jandarma ekipleri, siyah çantayı almak için gelen 2 dolandırıcıyı Gülek Mahallesi'nde köy meydanında suçüstü yakaladı.

Mahalleli tarafından linç edilmek istenilen dolandırıcılar, gözaltına alındıktan sonra jandarma ekiplerince bölgeden uzaklaştırıldı.

Adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden biri tutuklandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Telefon Dolandırıcıları Jandarma Ekiplerince Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement