Telekom İşçileri Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Telekom İşçileri Serbest Bırakıldı

Telekom İşçileri Serbest Bırakıldı
15.11.2007 19:40

Gaziantep'te Gözaltına Alınan Telekom İşçilerinin Serbest Bırakılmalarının Ardından Açıklama Yapan Haber-iş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ali Tabur, "Demokrasinin Çiğnendiği Bir Yerde Adalet Tecelli Etmiştir" Dedi.

Gaziantep'te gözaltına alınan Telekom işçilerinin serbest bırakılmalarının ardından açıklama yapan Haber-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ali Tabur, "Demokrasinin çiğnendiği bir yerde adalet tecelli etmiştir" dedi.

Türk Telekom tesislerine sabotaj yaptıkları iddiası üzerine tutuklama istemiyle adliyeye sevk edilen 14 kişi serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında bulunan Gaziantep Şube Başkanı Ali Tabur, kurulan grev çadırına gelerek açıklamalarda bulundu. Ali tabur ve beraberindeki arkadaşları, 'Baskılar bizi yıldıramaz" sloganları arasında karşılandı. Tabur, burada yaptığı açıklamada, yapıldığını savunduğu bütün baskılara rağmen direnişlerini sürdüreceklerini belirterek, "İşine, ekmeğine sahip çıkan yiğit

arkadaşlarımla ne kadar gurur duysam azdır. Demokrasinin çiğnendiği bir yerde adalet tecelli etmiştir. Adalet tecelli etmiştir, dolayısıyla işverinin oyunuyla oyuna gelinmemiştir. Bu nedenle ben ve diğer arkadaşlarım tekrar aranıza döndük. Ben görevimi yaparak grevde sizlerle birlikte mücadelemizi sürdüreceğim. Ekmeğinize sahip çıkmak için grevimizin 31. gününde aranıza tekrar dönmenin sevincini yaşıyorum" dedi.

(HD-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Telekom İşçileri Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement