Televizyon Programı Ekibi Kaza Yaptı: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Televizyon Programı Ekibi Kaza Yaptı: 1 Yaralı

Televizyon Programı Ekibi Kaza Yaptı: 1 Yaralı

KASTAMONU'da, ulusal bir kanalda yayınlanan programın ekibinin içerisinde bulunduğu minibüs kontrolden çıkıp yan yattı.

11.12.2017 13:43

KASTAMONU'da, ulusal bir kanalda yayınlanan programın ekibinin içerisinde bulunduğu minibüs kontrolden çıkıp yan yattı. Kazada 1 kişi hafif yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kastamonu'ya 5 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Ulusal bir kanalda yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı ekibinin içerisinde bulunduğu, Turan Keskinci yönetimindeki 34 LAH 194 plakalı minibüs, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp yan yattı. Kazadan minibüs sürücüsü Turan Keskinci hafif yaralanırken, minibüste bulunan diğer 4 kişi kazayı yara almadan atlattı. Yaralı Keskinci, sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

- Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Televizyon Programı Ekibi Kaza Yaptı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement