Temizlik Seferberliği Keçi Adası´ndan Başladı - Son Dakika
Güncel

Temizlik Seferberliği Keçi Adası´ndan Başladı

Temizlik Seferberliği Keçi Adası´ndan Başladı

Turistik İşletmelerin de Destek Verdiği 'içmeler'de Temiz Çevre ve Deniz İçin El Ele' İsimli Kampanya Keçi Adası'nda Yapılan Temizlikle Başladı.

27.10.2010 18:00

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nin İçmeler Beldesi'nde belediye öncülüğünde düzenlenen ve turistik işletmelerin de destek verdiği ''İçmeler'de temiz çevre ve deniz için el ele' isimli kampanya Keçi Adası'nda yapılan temizlikle başladı.

İçmeler Belediyesi'nin yanısıra Auqa Otel, Martı Otel, Turban Palace Otel, Mares Otel, Turban Tatilköyü, Fantasia Otel'in personel desteği ile katıldığı çevre temizlik seferberliği kapsamında İçmeler plajı karşısında bulunan Keçi Adası'na gidildi. Teknelerle adalara giden yaklaşık 50 kişilik temizlik ekibi, sezonda adaya bırakılan çöpleri topladı. Ekip, iki saatlik çalışmayla yaklaşık 150 torba çöp topladı.

İçmeler Belediyesi Basın Danışmanı Esra Demirezen, mavi bayrak taşıyan otellerle birlikte sezon sonu temizlik çalışması yaptıklarını belirterek, ilk olarak sürekli uğranan bir yer olması nedeniyle Keçi Adası'ndan başladıklarını söyledi. Bir hafta süresince beldeye bağlı tüm koyları temizleyeceklerini kaydeden Demirezen, bunu da hergün bir ya da iki koy olarak yapacaklarını anlattı. «MD-BO»İçmeler'de şu an 8 olan mavi bayrak sayısını artırmak için de çalışmalara başladıklarını belirten Demirezen, ''Munamar önünden başlayıp Can Cafe önüne kadar uzanan yaklaşık 2 kilometrelik plajda 8 adet mavi bayrak ödülü mevcut. 2011 sezonu için bu mesafeyi Pamucak mevkiine kadar uzatmak için çalışmalara başladık' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Temizlik Seferberliği Keçi Adası´ndan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement