Tenefüslerde Türk Kızılayı'na Yardım Topladılar - Son Dakika
Güncel

Tenefüslerde Türk Kızılayı'na Yardım Topladılar

Kırklareli'nde bir grup ilkokul öğrencisi, biriktirdikleri harçlıklarını Türk Kızılayı'na bağışladı.

06.12.2016 16:37

Kırklareli'nde bir grup ilkokul öğrencisi, biriktirdikleri harçlıklarını Türk Kızılayı'na bağışladı.

TOKİ Ahmet Cevdet Paşa Ortaokulu öğrencileri Altay Yıldızdağ, İbrahim Sevinç, Beyzanur Baytürk, Feyza Köse ve Emirhan Işık Okul Müdürü İbrahim Erginsoy'dan aldıkları kumbarada Türk Kızılayı'na bağışlamak üzere başlattıkları kampanyaya kısa sürede diğer öğrenciler de destek verdi.

Yardımsever öğrencilerin bağışlarını kabul etmek üzere okula gelen Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel yaklaşık 200 lirayı teslim aldı.

Altıntel, öğrencilerin davranışları karşısında çok duygulandığını ifade ederek Türk Kızılayı'nın destekler sayesinde dünyanın her yerindeki mazlumlara yardım ettiğini kaydetti.

"Türk Kızılayının savaş bölgelerindeki yardımları beni çok etkiledi"

Yardımsever öğrencilerden Beyzanur da harçlıklarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olmasından çok mutlu olduklarını bildirdi.

Türk Kızılayı Kuzey Marmara Bölge Afet Depolarını ziyaretlerinin ardından kampanya başlattıklarını ifade eden Beyzanur, kampanyanın tüm öğrenciler ve öğretmenler tarafından destek gördüğünü ifade etti.

Kampanyanın devam edeceğini aktaran Beyzanur Baytürk, "Kızılay'ı ziyarete gitmiştik bize orada Türk Kızılayı anlattılar bizde İnsanlara yardımından desteğinden çok etkilendik. Bizde 5 arkadaşımla birlikte Kızılaya yardım kampanyası yapmak için karar verdik. Tabi bu sadece 5 kişi ile olmadı okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız çok destek verdi. 10 günde teneffüslerde, öğle aralarında arkadaşlarımıza giderek 'Kızılaya bağış yapmak istermisiniz' dedik onlarda sağ olsun bu kampanyamıza destek çıktılar. Türk Kızılayının savaş bölgelerindeki yardımları beni çok etkiledi. Ben Kızılay'ın gönüllülerden oluştuğunu bilmiyordum buda beni çok etkiledi" di·ye konuştu.

Tenefüslerde Türk Kızılayı\'na Yardım Topladılar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tenefüslerde Türk Kızılayı'na Yardım Topladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement