Tente Faciasında Can Veren İş Adamını 8 Aylık Hamile Eşi Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Tente Faciasında Can Veren İş Adamını 8 Aylık Hamile Eşi Uğurladı

Tente Faciasında Can Veren İş Adamını 8 Aylık Hamile Eşi Uğurladı

Ataköy'de kuzeninin cenazesinde tentenin altında kalarak can veren iş adamı son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye kuzeninin öldüğünü haber vermediği 8 aylık hamile eşi de katıldı.

12.01.2017 14:07  Güncelleme: 16:05

Ataköy'de katıldığı cenaze töreni sırasında çöken tentenin altında kalarak yaşamını yitiren 45 yaşındaki iş adamı Mustafa Ümit Şengezer son yolculuğuna uğurlanıyor. Şengezer için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor.

İŞ ADAMININ HAMİLE EŞİ, AMBULANSLA GETİRİLDİ

Yaşamını yitiren iş adamının 8 aylık hamile eşi Aslı Solak Şengezer, camiye ambulansla getirildi. Yakınlarının desteğiyle güçlükle yürüyen Şengezer, eşinin tabutuna son kez dokundu. Mustafa Ümit Şengezer'i son yolculuğuna uğurlamak için arkadaşları ve çalışanları da camide hazır bulundu.

EŞİNE CENAZEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEMEMİŞTİ

Kuzeni Yasemin Melek Aydın'ın vefatı, hamileliği nedeniyle 8 aylık hamile Aslı Solak Şengezer'e söylenmemişti. Mustafa Ümit Şengezer de, eşi üzülmesin diye cenaze törenine habersiz gitmişti. Ancak yaşanan tente faciası sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Ümit Şengezer kurtarılamadı. Aslı Solak Şengezer de kuzenini vefatını, eşinin ölüm haberi ile birlikte almıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tente Faciasında Can Veren İş Adamını 8 Aylık Hamile Eşi Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement