Tente Faciasında Ünlü Tekstilci de Yaşamını Yitirmiş - Son Dakika
Güncel

Tente Faciasında Ünlü Tekstilci de Yaşamını Yitirmiş

Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde 3 kişinin öldüğü tente faciasında yaşamını yitiren Mustafa Ümit Şengezer'in ünlü bir tekstil firmasının büyük ortağı olduğu ortaya çıktı.

10.01.2017 22:45  Güncelleme: 09:27

50 yıla yakın bir süredir tekstil sektöründe faaliyet gösteren Solak Ailesi'nin mensuplarından Yasemin Melek Aydın için Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tören esanasında cenaze namazının kılındığı cami avlunun üzerini örten tente, üzerindeki kar yığınlarının ağırlığını kaldıramayarak çöktü. Cenaze törenine katılan 3 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

YAŞAMINI YİTİRENLER ARASINDA ÜNLÜ TEKSTİLCİ DE YER ALIYOR

Tente faciasında yaşamını yitiren Mustafa Ümit Şengezer'in de tekstilci dostlarının yanında olmak için törene katıldığı öğrenildi. İstanbul Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren Şengezer Tekstil, üretiminin büyük bir bölümünü ihraç ediyor. Pimke, NewYorker, Sears gibi ünlü markalara üretim yapan şirketin iki ortağı bulunuyor. Mustafa Ümit Şengezer'in şirketin büyük hissedarı olduğu anlaşıldı.

"TEHLİKE DAHA ÖNCE GÖRÜLMÜŞ"

Kazadan kısa süre sonra Ataköy 5. Kısım Camii'ne gelen İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, burada incelemlerde bulundu. Yaran kazayla ilgili, "Tehlike daha önce görülmüş ve ilgililere bildirilmiş. İlgililer vaktinde gelmemişler. Cami imamımız defalarca anons yapmış, gerekli yerlerle telefon görüşmesi var. Bu alana girmeyin diye şerit çektirmiş" dedi.

Tente Faciasında Ünlü Tekstilci de Yaşamını Yitirmiş

Son Dakika Güncel Tente Faciasında Ünlü Tekstilci de Yaşamını Yitirmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement