Terme'de Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Terme'de Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Terme\'de Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Terme Belediyesi tarafından vatandaşların sorunlarına çözüm bulunması amacıyla düzenlenen Halk Günü toplantıları devam ediyor.

13.03.2017 17:42

Terme Belediyesi tarafından vatandaşların sorunlarına çözüm bulunması amacıyla düzenlenen Halk Günü toplantıları devam ediyor.

Terme Belediyesinde her hafta pazartesi günleri yapılan toplantılara katılan vatandaşlar, sorunlarını doğrudan Belediye Başkanı Başkan Kul'a aktarma imkanı buldu.

Kul, toplantılarla ilgili yaptığı açıklamada, belediye ile ilgili her türlü talebi dikkate aldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sosyal medya hesaplarımızdan ve internet sitemizden 'başkana mesaj' kısmına atılan mesajları da dikkate alıyoruz. Özellikle çözüm masası faaliyetlerimiz günlük, yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz her gün gelen beyaz masa taleplerini bizzat inceleyip yerine getirmeye çalışıyoruz. Terme hizmetin en iyisine layık. Vatandaşlarımız için elimizden geleni onları memnun etmek için yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Halk günü her pazartesi saat 10.00'da başlıyor, öğleye kadar devam ediyor. Halk gününe bir talebi, bir isteği ve sorunu olan bütün vatandaşlarımızı bekleriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme'de Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement