THY Kabin Amirinin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada - Son Dakika
Son Dakika Logo

THY Kabin Amirinin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada

THY Kabin Amirinin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada
06.07.2015 14:13  Güncelleme: 15:07

THY'de kabin amiri olarak görev yapan Fatma Hülya Dobur, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadının can verdiği kaza anbean kameralara yansıdı.

THY kabin amiri Fatma Hülya Dobur'un hayatını kaybettiği feci kaza güvenlik kamerlarına saniye saniye yansıdı.

KALDIRIMDA YÜRÜRKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olarak görev yapan 30 yaşındaki Fatma Hülya Dobur cumartesi günü öğle saatlerinde kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolünü kaybeden bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde kaldırımda yürüyen Dobur'a kontrolden çıkan otomobil hızlı çarpıyor. Feci kazada Dobur, kaldırıma çıkan aracın çarpması sonucu savruluyor.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hastaneye kaldırılan Dobur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Dobur, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY Kabin Amirinin Hayatını Kaybettiği Kaza Kamerada - Son Dakika


Advertisement