THY'nin İstanbul- Erzincan sefereni yapan TK 0654 sefer sayılı yolcu uçağı, olumsuz hava koşulları nedeniyle Erzurum'a indi.
Alınan bilgiye göre, İstanbul-Erzincan seferini yapan yolcu uçağı, olumsuz hava koşulları nedeniyle Erzincan Havaalanına yaptığı iniş denemesinde başarılı olamadı.
İniş denemesi esnasında rahatsızlanan yüksek tansiyon hastası Nezahat Albayrak'a hostesler ve uçakta bulunan hemşire Gülser Sertbaş müdahale etti. Bir süre oksijen verilen Albayrak, ilaçları verilerek sakinleştirildi.
Kaptan pilot ise ''Ankara'ya dönüyoruz'' anonsundan bir süre sonra yaptığı ikinci anonsla Erzurum Havaalanına ineceklerini bildirildi.
Erzurum Havaalanına inen uçaktaki yolcuların otobüslerle Erzincan'a gönderileceği, uçakta rahatsızlanan Albayrak'ın ise hastaneye gitmek istemediği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Son Dakika › Güncel › THY'nin İstanbul-erzincan Uçağı Erzurum'a İndi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.