Timsahlar BURSASPORCELL Hatlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Timsahlar BURSASPORCELL Hatlarıyla Buluştu

Timsahlar BURSASPORCELL Hatlarıyla Buluştu

BURSASPORCELL taraftar hatları Bursa'da özel bir etkinlikle tanıtıldı

26.02.2013 12:17

Avea, Bursa spor Kulübü ile özel işbirliği kapsamında hayata geçirdiği BURSASPORCELL'i taraftarla buluşturmaya devam ediyor. 23 Şubat Cumartesi günü Bursa Kent AVM'de gerçekleştirilen etkinliğe Bursaspor Kulübü'nün yıldız oyuncuları Stanislav Sestak, Ferhat Kiraz, Aziz Behich ve Okan Deniz katılarak taraftarlara BURSASPORCELL hatlarını verdiler

Türkiye'nin en yenilikçi operatörü Avea, seçkin spor kulüplerini taraftarlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Taraftar hatlarının mimarı Avea, Bursaspor taraftarlarının takımlarını saha dışında da destekleyebilmeleri için Bursaspor ile özel bir işbirliği kapsamında hayata geçirdiği BURSASPORCELL'i 23 Şubat Cumartesi günü Bursa Kent AVM'de düzenlediği eğlenceli bir etkinlikte taraftarlarla buluşturdu.

Bursaspor Kulübü'nün sevilen yıldız oyuncuları Stanislav Sestak, Ferhat Kiraz, Aziz Behich ve Okan Deniz'in de katıldığı bu özel organizasyonla, Bursaspor taraftarları sevdikleri futbolcularla fotoğraf çektirerek, bu özel anı ölümsüzleştirme fırsatı da yakaladı. Gün boyu birbirinden eğlenceli oyun ve yarışmalara ev sahipliği yapan ve çeşitli sürprizlerle doyasıya eğlencenin tadını çıkaran Bursa'nın timsahları, takımlarına BURSASPORCELL taraftar hatlarıyla destek olmanın mutluluğunu yaşadı. Taraftarlar hatlarını Bursaspor'un yıldız futbolcularından aldı.

Etkinliğe katılan taraftarlara Bursaspor forması, anahtarlık, t-shirt ve kupa hediye edildi. Yeşil-beyaz konfetiler ve Bursaspor marşı eşliğinde yıldız futbolcuların etkinlik meydanına gelmesiyle BURSASPORCELL taraftar hattına geçen taraftarlara hediye edilen formalar ise ünlü futbolcular tarafından imzalandı.

İşbirliği kapsamında Bursaspor taraftarları, avantajlı BURSASPORCELL tarifeleriyle konuşurken, takımlarına da destek olacaklar. Avea'nın taraftarlara sunduğu yepyeni tarifeler kapsamında Bursalılar konuşmaya doyamayacak. Ayda 21 TL olan tarife seçeneği; her yöne 500 dakika, ilk 6 ay her yöne 5000 SMS ve tarife içi sınırsız konuşmayı içerirken, 10 TL'ye de sınırsız internet paketinden faydalanabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Timsahlar BURSASPORCELL Hatlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement