Tır'ın Çarptığı Otomobilde 2 Mühendis Öldü - Son Dakika
Güncel

Tır'ın Çarptığı Otomobilde 2 Mühendis Öldü

Tır\'ın Çarptığı Otomobilde 2 Mühendis Öldü

Gümüşhane'de TIR'ın altına alarak sürüklediği otomobilde bulunan mühendisler; 33 yaşındaki Murat Gülseven ve 39 yaşındaki Mehmet Koçak öldü.

13.01.2013 13:52

Gümüşhane'de TIR'ın altına alarak sürüklediği otomobilde bulunan mühendisler; 33 yaşındaki Murat Gülseven ve 39 yaşındaki Mehmet Koçak öldü.

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Gümüşhane- Bayburt karayolu Yeniyol Köyü yakınlarında meydana geldi. Arzular Beldesi'ndeki çimento fabrikasından çıkan Murat Gülseven yönetimindeki 31 KY 343 plakalı otomobil, yolun buzlu ve karlı oluşu sonucu kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Ümit Çelik yönetimindeki 29 AF 435 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın önünde yaklaşık 60 metre sürüklenen otomobil ters dönerek, Harşit Çayı kenarındaki bir tarlaya yuvarlandı. Otomobili kullanan Murat Gülseven ile aynı aracın ön koltuğunda oturan Mehmet Koçak kaza yerinde öldü. Gülseven ile Koçak'ın araçta sıkışan cesetleri Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kaza ardından gelen 112 Acil Servis ekipleri TIR sürücüsü 28 yaşındaki Ümit Çelik ile otomobilde bulunan 24 yaşındaki Yunus Çatıker'i yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

İki ceset Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken soruşturma başlatıldı. - Gümüşhane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır'ın Çarptığı Otomobilde 2 Mühendis Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement