Tiyatro Kardelen Çalışmalara Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Tiyatro Kardelen Çalışmalara Başlıyor

Tiyatro Kardelen Çalışmalara Başlıyor

Zorkun Medya bünyesinde kurulan TİYATRO KARDELEN ekibinin yeni dönem çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

09.04.2012 11:24

Zorkun Medya ile yılların deneyimli ve usta ismi Rasim Tuna'nın güç birliği ile çalışmalarına başlayacak olan Tiyatro Kardelen, Hatay'da tiyatroya bakış açısını değiştirecek…

EKİBİ RASİM TUNA YÖNETECEK...

Yılların deneyimli ve başarılı tiyatro yönetmeni Rasim Tuna, Tiyatro Kardelen'nin Yönetmeni olarak, uzun yıllardır ara verdiği tiyatroya muhteşem bir dönüş yapıyor. Tiyatro Kardelen'i, tiyatro sanatçısı Rasim TUNA yönetecek.

Geçmiş yıllarda tiyatro adına özverili çalışmaları olan ve bu alanda büyük başarılara imza atan Rasim TUNA, Tiyatro Kardelen'in Sahibi Gazeteci M.Hüseyin Zorkun'un girişimleri ve isteği ile bu projeye destek vererek, yeniden tiyatro hayatına dönüş yapıyor.

DEDİKODUCULARA İNANMAYIN

Gazeteci Hüseyin Zorkun yaptığı açıklamada, bir süredir bazı kendini bilmezler tarafından "Rasim Tuna, Tiyatro Kardelen ekibi ile çalışmayacak ve bu ekibin yönetmenliğini yapmayacak, Tiyatro Kardelen kendi kafasından böyle bir açıklama yapıyor, Rasim Tuna'nın ekibi Hüseyin Zorkun ile çalışmayacak vb" gibi dedikodular üretildiğini hatırlattı…

Bu gibi saçma dedikodulara inanılmaması gerektiğini belirten Gazeteci Zorkun, "Tiyatro Kardelen Kuruldu ve ekibi Rasim Tuna ustamız çalıştıracaktır. Usta Tuna ile bir kez daha görüşüldü ve Kardelen ekibi başında görev yapacağı kesinleşti. Rasim Tuna verdiği sözün arkasında olduğunu ve bu tip kişilerin dikkate alınmaması gerektiğini söyledi. Sözüne güven duyulan usta Tuna' Kardelen projesinde yer alacaktır. Zaten bizim Rasim Tuna'nın sözde ekibi ile işimiz yok. Biz teklifimizi sadece usta Tuna'ya yaptık. Kardelen ekibi tiyatroya gönül veren yeni kişilerden oluşacak ve ekibin başına da Rasim Tuna geçecek. Rasim Tuna'nın mevcut ekibinde olduğu söylenen kişiler ile birlikte çalışmayı ve o kişileri Kardelen'de görmeyi biz de istemiyoruz. Biz işimize bakacağız. Ekibimiz hakkında dedikodu üreten kendini bilmez çakallar ve tiyatrocu bozuntuları ile ilgimiz yok ve bu tipler ile işimizde olmaz. Kamuoyunu yanıltmaya çalışan bu kendini bilmez çakalların asılsız dedikodularına kimse itibar etmesin" dedi.

TİYATROYA FARKLI BİR SOLUK GELECEK

Gazeteci Mehmet Hüseyin ZORKUN, Hatay'da tiyatroya farklı bir soluk geleceğini ifade ederek, "Tüm tiyatro severlere çağrıda bulunuyoruz. İçinizdeki amatör tiyatro sevgisini yaşamak ve profesyonel anlamda çalışmak istiyorsanız ekibimize katılın. Tiyatro Kardelen, amatör bir ruh ama profesyonel bir zihniyetle çalışacak ve bölgemizde tiyatro alanında başarılı işlere imza atacaktır. Uzman kişiler tarafından çalıştırılacak olan Tiyatro Kardelen Ekibi'nde yer almak istiyorsanız, bize katılın" dedi.

Gazeteci ZORKUN, "Tiyatro Kardelen, büyük usta Rasim Tuna tarafından yönetilecek ve hem bir tiyatro okulu şeklinde hizmet vererek, tiyatrocuların yetişmesine destek olacak, hem de hazırlanan çeşitli oyunları sahneleyerek Antakya/ Hatay halkına tiyatro keyfi yaşatacak. Aramıza katılmak isteyen her tiyatro sever, (0506) 506 99 88 nolu telefona kısa mesaj (SMS) atarak veya hzorkun@antakyahaber.net e-posta adresine yazarak bizimle irtibata geçebilirler" şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tiyatro Kardelen Çalışmalara Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement