Tokat Başçiftlik'te Gezici Araç Muayene İstasyonu Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Tokat Başçiftlik'te Gezici Araç Muayene İstasyonu Yoğun İlgi Görüyor

Tokat Başçiftlik\'te Gezici Araç Muayene İstasyonu Yoğun İlgi Görüyor

Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde gezici araç muayene istasyonu, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Sabah saatlerinde muayene randevusu alan araç sahipleri, istasyon önünde kuyruk oluşturdu. Gezici muayene istasyonunda traktör muayenesi için sıra bekleyen Mehmet Kaymak, hizmetin kendilerine geldiğini ve bu durumun büyük kolaylık olduğunu belirtti. İstasyon çalışanları, gün içerisinde 46 muayene randevusu olduğunu ve ayrıca muayene tekrarı ve egzoz emisyon ölçümleri yaptıklarını ifade etti. Başçiftlik ilçesinde ise karayolları ekipleri tarafından şehir ana bağlantı yolları ve bozuk kısımlarda asfalt çalışmaları başlatıldı. Alan Köyü ve Dağüstü Köyü yolu tamamlanırken, Başçiftlik-Reşadiye güzergahı üzerindeki çalışmalar devam ediyor.

29.07.2023 14:04

Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde gezici araç muayene istasyonu vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

İlçede sabah saatlerinde muayene randevusu alan araç sahipleri, istasyon önünde kuyruk oluşturdu.

Gezici muayene istasyonunda traktör muayenesi için sıra bekleyen Mehmet Kaymak (63), gezici muayene istasyonu sayesinde hizmetin kendilerine geldiğini ve bu durumun kendileri için büyük kolaylık olduğunu söyledi.

Gezici muayene istasyonu çalışanları gün içerisinde 46 muayene randevusu olduğunu ve bunun dışında muayene tekrarı ve egzoz emisyon ölçümleri yaptıklarını belirtti.

-Başçiftlik'te asfaltlama çalışması

Başçiftlik ilçesinde karayolları ekipleri tarafından şehir ana bağlantı yolları ve bozuk kısımlarda asfalt çalışmaları başlatıldı.

Başçiftlik- Niksar ana bağlantı yolu, Alan Köyü, Dağüstü Köyü yolu çalışmaları tamamlanırken, Başçiftlik- Reşadiye güzergahı yolu üzerindeki çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat Başçiftlik'te Gezici Araç Muayene İstasyonu Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement