Tokat Valisi Öğrencilerle Birlikte Kitap Okudu - Son Dakika
Güncel

Tokat Valisi Öğrencilerle Birlikte Kitap Okudu

Tokat Valisi Öğrencilerle Birlikte Kitap Okudu

Tokat'ta sürdürülen 'Okullu okulsuz okuyoruz' projesi kapsamında Vali Mustafa Taşkesen öğrencilerle birlikte kitap okudu.

27.03.2013 14:30  Güncelleme: 14:08

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen proje kapsamında 100'üncü yıl Zeki-Sıtkı-Lütfü Akbay İlköğretim-Ortaokulu öğrenci ve velilerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik grup Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi.

Öğrenci ve veliler burada meydana serilen minderlere oturarak kendilerine dağıtılan kitapları okudu. Etkinliğe eşi Betül Taşkesen ile birlikte katılan Vali Mustafa Taşkesen de bir süre öğrencilerle birlikte yere oturarak kitap okudu. Vali Mustafa Taşkesen, şöyle dedi:

"Okullu okulsuz okuyoruz projesinin bir ayağı olan insanları dikkatini okumaya çekmek, halkımıza kitap okuma sevgisini aşılamak daha da önemlisi çocuklarımıza küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazandırmak. Bunun için buradayız. Maalesef az okuyoruz. Az okuyan bir milletiz. Hele hele hiç yazmayan bir milletiz. Küçük yaşlarda kazanılan alışkanlıklar olumlu da ollumsuz da olsa hayat boyu insanın peşinden gidiyor. Hayata boyu insanı bırakmıyor. Dolayısıyla çocuklarımıza bu yaşlarda kitap okuma sevgisinin verdiği zevki tattırabilirsek, ileride kendiliğinden okumaya devam edecektir."

Etkinlik sırasında Vali Mustafa Taşkesen'in Tolstoy'un 'İnsan ne iyi yaşar' kitabını okudu. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Valisi Öğrencilerle Birlikte Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement