Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespora Kar Altında Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespora Kar Altında Çalışıyor

8 Aralık Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, hazırlıklarını yoğun kar yağışı altında sürdürdü.

04.12.2013 19:27  Güncelleme: 19:54

Spor Toto Süper Lig'de 8 Aralık Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, hazırlıklarını yoğun kar yağışı altında devam etti.

Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ndeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından grup halinde pas çalışması gerçekleştiren futbolcular, yarı sahada çift kale maç yaptı.

Tedavisi süren Gekas, Kokaloviç ve izinli olan İtandje antrenmana katılmadı. Ayrıca Erdinç Yavuz ve Erdal Kılıçarslan takımdan ayrı koşu yaptı.

İdmandan önce konuşan defans oyuncusu Tolga Ünlü, Çaykur Rizespor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Ünlü, "Çaykur Rizespor maçında arkadaşlarım iyi mücadele etti. Haftasonu deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçı var. Bu maçta bizim için çok önemli. Deplasmanda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli forvet Gunnar Thorvaldsson da takım olarak Çaykur Rizespor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, Akhisar Belediyespor karşısında 3 puanla dönmek istediklerini kaydetti.

Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespora Kar Altında Çalışıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespora Kar Altında Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement