Trabzon'da Sağanak - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Sağanak

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde şiddetli yağış, su baskınlarına yol açtı.

21.09.2016 15:28

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde şiddetli yağış, su baskınlarına yol açtı.

İlçede öğleden sonra başlayan şiddetli yağış sebebiyle debisi yükselen Ağasar Deresi ile bazı dereler taştı.

Yağışın etkisini artırarak sürdürmesi ve taşan dereler sebebiyle ilçe merkezindeki çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

İlçe merkezindeki cadde ve sokaklarda derinliği yer yer yarım metreyi bulan su birikintileri oluştu. Derelerin taşıdığı hafriyat ile bazı eşyalar yollara kadar sürüklendi.

Olayın ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Beşikdüzü Belediyesine bağlı iş makineleri ilçede çalışma başlattı.

Çok sayıda araç ve vatandaşlar yollarda kalırken, bazı vatandaşlar ise ev ve iş yerlerini kendi imkanlarıyla temizlemeye çalışıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Sağanak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement