Trabzon'da Şiddetli Yağış Sonrası Sürmene'de Sirenli Uyarı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Şiddetli Yağış Sonrası Sürmene'de Sirenli Uyarı Yapıldı

Trabzon\'da Şiddetli Yağış Sonrası Sürmene\'de Sirenli Uyarı Yapıldı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde Manahoz Deresi'nin su seviyesi ve debisi yükseldiği için hidroelektrik santrallerine ait hoparlörden, siren eşliğinde dereden uzak durulması gerektiği anonsları yapıldı. Ayrıca kentin yüksek kesimli ilçelerinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle kapanan birçok yol belediye ekiplerinin müdahalesiyle ulaşıma açıldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da sosyal medya paylaşımında yağış uyarısında bulundu.

20.06.2023 00:25

SÜRMENE'DE SİRENLİ UYARLI

Trabzon'da etkili sağanak sonrasında Sürmene ilçesindeki Manahoz Deresi'nin su seviyesi ve debisi yükseldi. İlçedeki hidroelektrik santrallerine ait hoparlörden, siren eşliğinde dereden uzak durulması gerektiği anonsları yapıldı.

Bu arada kentin yüksek kesimli ilçelerinde meydana gelen irili ufaklı heyelanlar nedeniyle kapanan birçok yol belediye ekiplerinin müdahalesiyle ulaşıma açıldı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da sosyal medya paylaşımında 'Lütfen Dikkat' başlığıyla yağış uyarısında bulundu; sel, su baskını, yıldırım, gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini duyurdu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Şiddetli Yağış Sonrası Sürmene'de Sirenli Uyarı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement