Trabzonspor: 2 - Giresunspor: 1 - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor: 2 - Giresunspor: 1

Trabzonspor: 2 - Giresunspor: 1

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. Haftasında Sivasspor ile Kendi Sahasında Oynayacağı Maç Öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Bank Asya Birinci Lig Takımlarından Giresunspor ile Bir Hazırlık Maçı Yaptı.

04.09.2010 21:33

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasında Sivasspor ile kendi sahasında oynayacağı maç öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Bank Asya Birinci Lig takımlarından Giresunspor ile bir hazırlık maçı yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş, Giresunspor maçında daha çok yedek ağırlıklı bir kadroya görev verdi. Geçtiğimiz sezonun devre arasındaki Antalya kampı sırasında sakatlanan Tayfun Cora da uzun bir aranın ardından ilk kez bir maçta görev yaptı. Sakatlığı geçen Engin Baytar da bu maçta görev yaparken, sakatlıkları bulunan Colman ve Glowacki ile milli takım kamplarında Onur, Selçuk ve Yattara maçta görev almadı. Hazırlık maçını yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftarda izledi. Maç yapılan sahanın kenarında bulunan inşaat halindeki binayı dolduran Bordo-Mavili taraftarlar maç boyunca takımlarına destek verdi. Giresun'dan gelen bir grup taraftarda takımlarına destek verdi. Bordo-Mavili takımda Brezilyalı futbolcu Jaja, performansıyla göz doldurdu. Şenol Güneş önceki gün affettiği Zafer Yelen'e de bu maçta 10 dakika görev verdi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

37. dakikada Alanzinho'nun pasıyla solda buluşan Ferhat, ceza sahası içerisinde çıkardı. Engin iki futbolcunun arasından gelişine sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1 -0.

80. dakikada Erhan, ceza sahası dışı çağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlağı Tolga'nın solundan ağlara gönderdi: 1 -1.

84. dakikada sağdan hızla rakip ceza sahasına yönelen Burak, topu arka direkte Umut'a çıkardı. Umut'ta şık bir plaseyle topu ağlara gönderdi: 2 -1.

STAT: Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri

HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (6), Bahtiyar Birinci (6), Muhammet Yumak (6)

TRABZONSPOR: Tolga (7) -Tayfun (7), Giray (6), Mustafa (7), Ferhat (6) -Barış (6), Sezer (6) (Dk. 46 Umut 5), Engin (7) (Dk. 46 Ceyhun 6), Alanzinho (6) (Dk. 72 Burak 5)- Jaja (7), Teofilo (6) (Dk. 80 Zafer)

GİRESUNSPOR: Fevzi (5) (Dk. 46 Mehmet Ali 6)- Tolga (6) (Dk. 46 Onur 5), Vahap (5) (Dk. 46 Volkan 5), Ömer (6), Mesut (5) (Dk. 72 Marron 5) -Ramazan (6) (Dk. 79 Cem 4), Merter (6), Isael Barbosa (5) (Dk. 46 Fatih 6), Şenol (5) (Dk. 76 Aydın 5) -Erhan (6) (Dk. 86 Ali Zorlu), Ümit (6) (Dk. 77 Adem Çalık 5)

GOL: Dk. 37 Engin, Dk. 84 Umut (Trabzonspor), Dk. 80 Erhan (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Dk. 78 Cem (Giresunspor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor: 2 - Giresunspor: 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement