Trabzonspor Adem Büyük İçin Beklemede - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonspor Adem Büyük İçin Beklemede

Trabzonspor Adem Büyük İçin Beklemede
04.07.2014 15:32

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Adem Büyük için Kasımpaşa'nın onay vermemesine rağmen temasların sürdürüleceği bildirildi.

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Adem Büyük için Kasımpaşa'nın onay vermemesine rağmen temasların sürdürüleceği bildirildi.

Bordo mavili kulübün Kasımpaşa ile yapılan görüşmenin ardından bordo mavili yöneticilerin Adem Büyük ile bir araya geldiği ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirtildi. Ancak gelecek sezon uygulanacak yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle Adem Büyük'ü bırakmak istemeyen Kasımpaşa Kulübü, oyuncusunun satışa onay vermedi.

Trabzonspor'un Adem Büyük için Kasımpaşa'nın kapısını bir kez daha çalacağı, ardından da bu transfere olumlu ya da olumsuz şekilde son noktayı koyacağı belirtildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Adem Büyük İçin Beklemede - Son Dakika


Advertisement