Trabzonspor, Akhisar Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü
27.08.2015 10:56

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü Trabzonspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki sahaların bakımda olması ve Teknik Direktör Şota Arveladze'nin şehrin içinde antrenman yapma isteği nedeniyle, bu akşamki çalışma Pazarkapı Mahallesi'nde genç takımların antrenman yaptığı Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'nde gerçekleştirildi. Takım bulmak için izin verilen Yatabare'nin de katılmasıyla takımda tek eksik Bosingwa kalırken, Teknik Direktör Şota Arveladze yönetimindeki çalışmada, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde pas ve pres çalışması gerçekleştirildi.

Antrenmanı izleyen yaklaşık 500 bordo-mavili seyirci başta yeni transfer Marko Marin ve Teknik Direktör Şota Arveladze olmak üzere tüm oyunculara büyük sevgi gösterisi yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor, Akhisar Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika


Advertisement